FAQ

Här hittar du svar på vanliga frågor

Hur går rekryteringsprocessen till?

Rekryteringsprocessen har fyra steg. 1) Du börjar med att anmäla dig till oss, detta kan göras genom att kontakta oss. 2) Vi bokar in dig på en intervju för att lära oss om dina kunskaper. 3) Vi matchar dig med ett företag som har behov av dina kunskaper. 4) Om du uppfyller företagets krav så får du anställning.

Vart ligger jag i processen?

Vi gör vårt bästa för att arbeta med din ansökan och du kommer få svar på din ansökan så snabbt som möjligt.

Hur får jag jobb?

Vi på Blixtrekrytering går noggrant igenom ditt CV och vi kollar upp alla dina kompetenser för att se i vilket jobb du passar bäst i, sedan letar vi efter företag som har behov av dina kompetenser och introducerar dig till företaget. 

Vad händer efter att jag har registrerat mig?

Efter att du har registrerat dig så kommer vi kontakta dig via mail eller telefon, därefter så kommer vi att bygga upp en plan för att hitta de jobben som passar dig bäst.

Har jag rätt kompetens för Blixtrekrytering?

Du kan se vilka jobb som finns just nu ifall du går till lediga jobb, där står det ungefär vilka kompetenser som de olika jobben kräver. Men var inte rädd med att ansöka till oss vi kan säkert hitta något som passar dig.

Jag har inget CV eller personligt brev hur gör jag?

På vår blogg så finns det tips för hur man skriver ett CV och personligt brev, där kan du få hjälp. Klicka här för CV tips, klicka här för tips om hur du skriver ett personligt brev.

Vart kan jag se de lediga jobben ni har?

Klicka på ”För jobbsökare” högst upp sedan klickar du på lediga jobb, eller så kan du klicka här för att direkt komma till de lediga jobben. Där finns alla jobb som vi har i dagsläget.

Hur hittar jag kandidater för mitt företag?

Du fyller i kontaktformuläret i sidan ”För företag” därefter hittar vi rätt kandidat till ditt företag med rätt kompetenser.

Vad är processen för att hitta kandidater till mitt företag?

Du börjar med att fylla i formuläret på sidan ”För företag” därefter så intervjuar vi våra kandidater och hittar den som passar in bäst för jobbet, därefter anställer du den bästa kandidaten.

Hur kan jag kontakta er?

Högst upp finns vår Kontakt sida, klicka på den och fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snabbt vi kan.

Kontakta oss